Fotografering, info

Så du funderar på en fotografering! Vad roligt! Fina minnen kan man inte få för många av! Jag vill gärna hjälpa dig att föreviga dig och dina kära! På denna sida kan du hitta information och priser, klicka bara vidare på länkarna. Jag hoppas det ska gå lätt att hitta det du söker, annars är det bara att du hör av dig! kontakt@alexandraydevall.se

Spara nuet för framtiden och boka en FOTOGRAFERING. Klicka på länken för information och pris.

Kanske ska bilderna bli en tavla, eller en bok? Här hittar du en kortfattat prislista över mina FOTOPRODUKTER. Är det någon särskild produkt ni är intresserade av skickar jag gärna utförligare information.

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING är bland de största förtroenden man kan få som fotograf, och jag älskar det! Bröllopsdagen är så speciell, allt är noggrant utvalt och planerat och det är en fantastiskt kul utmaning att få hjälpa er att skapa minnen att vårda en livstid. Det är ett stort beslut att välja bröllopsfotograf, så i den mån det är möjligt så träffar jag er gärna i god tid innan bröllopet. Vi får en chans att känna om vi klickar, och jag bjuder på en minifotografering så att ni får se hur jag jobbar, och hur bilder på er skulle kunna se ut.

FÖRETAGSFOTOGRAFERING Nya profilbilder, verksamhetsbilder eller produkter? Jag fotar gärna för ert företag

Vilhelmina

 

 

Lämna ett svar