Publicerat

Trädgård på burk

 

Tänk att det funkar! Att tjoffa ner lecakulor, jord, lite växter och lite vatten i en burk, som sedan sköter sig själv – och frodas! Som den skeptiker jag är så har jag förstås följt de biosfärer Karolina och Anna skapade för tidningen Drömhem och trädgård med intresse. Kan det verkligen funka? Jo då! Kanske en och annan lärdom har gjorts angående växtval och förslutningen, men ändå! Just nu återpubliceras stora delar av artikeln i Året Runt, och jag kan inte låta bli att damma av några bilder hit till bloggen också. Jag är så sugen på att göra en egen! Odlingslusten brukar komma framåt våren, så vi får väl se om jag får ändan ut så småningom!

 

 

”Skrytbilder” brukar Karolina, Anna och jag kalla de bilder vi tar på tidningarna våra jobb publiceras i. Just denna skrytbild blev väldigt snygg i hop med bilden jag tog på en pumpasoppa jag bjöd en väninna på. Riktigt god! Ska fila lite på receptet till nästa gång, men snart är det perfekt!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *