Publicerat

Tid för soffmys!

I slutet av sommaren tjuvstartade jag hösten tillsammans med stylisterna Karolina och Anna. Karolina har nyligen flyttat till en fantastisk våning i centrala Södertälje och där fick det befintliga vardagsrummet lite extra kärlek i form av färgglada textilier, konst, blommor och levande ljus.

 

Dromhem12-17 (kopia)

 

Skönt soffhäng var centralt i stylingen då denna bild var tänkt till omslag för Drömhem och Trädgård. Mysiga kuddar och färgstarka textilier bidrog till att vi inte ville annat än att krypa upp i soffan och sippa te resten av dagen! Titta på konsten förresten, visst är det fint med blandningen av loppat och nytt och hur ark helt enkelt hängts upp med en klämma!

 

soffa

 

tavelvägg

 

Sedan ordnades en mysig arbetshörna (eller sideboard för den praktiske;-) och ett skåp som fylldes med allt man tycker om och där tanken var att det är lite av ett tittskåp där prylarna får bytas ut efter årstid eller humör.

 

arbetshörna

 

Skåp

 

Allt blev så mysigt att jag bara ville ta med allt hem och byta ut min monokroma inredning och svartvita tryck mot färg, färg, färg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *