Studio och fotoprodukter

Studio på Ekhaga

Välkomna hem till mig!

Ekhaga

 

Jag har min studio i vårt hem, och jag är väldigt glad och stolt över att få bjuda in er till fotografering. I och med att vi befinner oss i mitt hem så finns naturligtvis alla bekvämligheter man kan önska sig, och jag hoppas att ni ska känna er som hemma.

Entre

 

Själva studion finns precis vid stora entrén. Det är en så kallad dagsljusstudio där jag använder naturligt ljus från fönstren, som vid behov, förstärks av blixtar eller dagsljuslampor. Förutom att det alldeles utmärkta studioutrymmet så har vi även utemijön att tillgå. Här finns allt i från gräsytor, vatten, grusvägar och hagar inom kort promenadavstånd.

Välkommen-in

 

Så välkommen in! Längst in i rummet finns en vägg som helt kan täckas med vita gardiner, det är en fond som kan användas både vid enskilda porträtt samt när hela familjen ska fotas.

Arbetsyta

 

In till höger har jag min ordinarie fotovägg. Här kan vi använda väggen som den är, eller rulla ner en fond från mitt lilla urval.

Sittplats

 

En bekväm plats att sitta på finns alltid i studion, och vid behov så flyttar vi in flera. Från fåtöljen ser man allt som sker under fotograferingen.

Rekvistita

 

I den här änden utav rummet finns även rekvisitan. Den är främst riktad mot barnfotografering, men jag fotar förstås gärna ungdomar och vuxna också!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *