Fotografering, barn och familj

Söta systrar

Jag gillar att fota barn utomhus, det finns gott om plats och mycket att upptäcka och leka och busa med. Inomhus blir det mer begränsat. Det finns några få kvadratmeter där ljuset är bra och bakgrunden neutral. Att få barn att leka, ha kul och vara sig själva på några få kvadratmeter är inte lätt, det är en utmaning!

 

Trots den något gnälliga tonen, så älskar jag min lilla studio! Den tillåter mig att få busa och leka med härliga små barn när vinden viner, och snö och regn öser ner utanför. Visst begränsar förutsättningarna, men begränsningar kan vara oändligt utvecklande!

 

I vintras fick jag leka med Gertrud, Gerda och ”storebror” Frans.

 

Gertrud.grå

 

Gertrud var den gladaste 1-åring man kan tänka sig!

 

web.21.först.Gertrud&Gerda

 

Gerda hade lite mer humör, men ställde upp på en hel hög fina biler.

 

Gertrud&Gerda

 

Frans är verkligen en del av familjen och han poserade glatt, både själv och med födelsedagsbarnet.

 

Gertrud och Frans

 

Ballonger är ett måste när man fyller år, eller hur? Jag fyller gärna ett gäng ballonger med helium när det är födelsedagsfotograferingar på gång:-)

 

Gertrud&Gerda.ballong

 

Gertrud och ballong

 

Dessa härliga bilder och några till blev en härlig fotobok, och några bilder fick sin plats på väggen. Jag blir så glad när bilderna vi skapar tillsammans blir något mer än bara några filer på en sticka. Bilder man kan ta på är så värdefulla, och blir bara mer värdefulla allt eftersom tiden går!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *