Personligt

Påsk i sol och snö

Hoppas ni haft en härlig påsk! Vi packade bilen och åkte upp till Sälen för att fira påsken i backarna. Tjejerna åker så bra nu att F i bland får ligga i för att hänga med, medan jag hänger med minstingen i barnbackarna. Men det dröjer inte förrän vi också måste ta oss upp i större backar!

 

Skidbacke1

 

 

Vädret var fantastiskt, och det var inte bara vi som var där uppe, stora delar av Fs släkt var också där. Så det var härliga dagar i backen med korvgrillning, våfflor i solen på altanen och middagar där 15 personer klämde ihop sig i en stuga!

 

Skidbacke2

 

Skottning står alltid på att-göra-listan, och hjälp så mycket snö det var! Tänk att behöva skotta en meter ner för att nå toppen av verandaräcket – pust! Men vi hjälptes åt, och härlig träning är det, att skotta snö! Utsikten lyckades vi dock inte skotta fram, men vad gör det när man mest sitter och blundar i solen.

 

Skotta

 

Påskaftonstradition är att äta tårta och dricka bubbel på altanen. Det är bra många år sedan vi hade ett så härligt tårtkalas sist!

 

påskfirande

 

Sedan stannade familjen kvar i stugan, medan jag  liftade hem med min svåger och svägerska. Det är rätt skönt att bara rå sig själv några dagar, kunna jobba dygnet runt, äta och motionera när det passar. Men nu kommer snart familjen hem igen, jag längtar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *