Fotografering, gravid

Novembermage – januaripojke

 

I höstas hörde Caroline av sig till mig, berättade att de väntade barn och undrade om jag ville fota henne när magen blivit lite större. Kul! Extra kul eftersom den blivande pappan är mina barns kusin:-) Inför fotograferingen bad jag att de skulle titta runt efter bilder de gillade, bilder vi kunde ha som utgångspunkt vid fotograferingen. Caroline skickade snart bilder som kändes lite lagom poserade, i naturligt ljus, med mycket fokus på känsla. 

 

 

Så i slutet av november träffades vi. Vi hade tur och fick en ljus dag och valde att arbeta helt utan blixtar, hellre lite brus, åter igen fokus på känsla. I studion hade jag ordnat en provisorisk säng så det blev lite bilder i den, en del vid fönstret och nog fick vi mannen med på både det ena och det andra:-) Bara för att man tagit bilderna, så behöver man ju inte köpa dem!

Ute var det vackert frostigt, och i slutet av fotograferingen gick vi ut för att få ännu mer variation på bilderna. Fint blev det, kärleksfullt och vackert. En januaripojke blev det!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *