Fotografering, bröllop och kärlek

Midsommarbröllop

 

Det är minsann något särskilt med bröllop! Kanske lite extra så, när bröllopsfesten äger rum på själva midsommardagen. Vackrare omgivningar än Hedenlunda är det svårt att hitta en sådan försommardag.

 

 

Jag brukar alltid tipsa mina brudpar, ja, kanske framför allt brudarna, om att ett par oömma skor kan vara lämpligt då vi tar oss mellan olika fotoplatser. Denna brud, som vuxit upp med fötterna i myllan, tog mig på orden, och självklart var vi tvungna att ta en lite humoristisk bild!

 

 

 

 

 

”Det är så typiskt oss” utbrast bruden vid kyrkan när de insåg att brudbuketten, knappnålsblommor mm vara kvar på Hedenlunda. Men brudens mor löste det hela galant med en korg hon plockat för dekoration. Trots att vi sedan tog bilderna vid Hedenlunda, valde paret att behålla korgen de använt i kyrkan.

 

 

 

Efter den här bilden vandrade vi vidare under äppelträden där klövern stod i blom, och tror ni inte att ett bi letade sig in under alla kjolar! Hu! Vilken tur att denna brud är av det tuffare slaget! En och annan bild när brudgummen tog sig in under kjolarna på jakt efter den lilla gynnaren blev det, men de är bara ämnade för brudparets ögon;-)

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *