Fotografering, bröllop och kärlek

Januaribröllop del två

Jag är ingen större motionär, men jag promenerar gärna. Jag går gärna på grusvägar och i skogen, eller i närheten av vatten. Jag har några favoritrundor som jag brukar varva med, och en av mina favoritrundor tar mig upp i Luvsjöområdet här i Katrineholm. Där finns en liten, liten sjö, ett antal små broar, någon bänk, en brygga, grusväg och några björkar. Det finns helt enkelt en hel del vackra och varierande platser på en liten yta. Jag har länge tänkt att snart måste det väl dyka upp någon som också har insett skönheten i denna plats, som vill bli fotade just där, och det gjorde det!

 

11.Hanna&Andreas

 

Redan under vårt första möte berättade Hanna och Andreas att de gärna ville ta sina bilder vid broarna i Luvsjön. Ingen kunde väl vara gladare än jag. En morgon några dagar innan bröllopsdagen gick jag min runda och rekade, världen var insvept i gnistrande frost och alldeles magisk. Tyvärr hann frosten försvinna, men jag tycker allt att Hanna och Andreas lockade fram magin i alla fall!

 

12.Hanna&Andreas

 

13.Hanna&Andreas

 

 

14.Hanna&Andreas

 

15.Hanna&Andreas

 

17.Hanna&Andreas

 

16.Hanna&Andreas

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *