Publicerat

Inspiration och gotter

Jag har en väldigt inspirerande kusin som heter Kerstin Hermelin. Medan jag förnuftigt nog utbildade mig till lärare och arbetade från dag ett, så testade min kusin på utbildningar och jobb, och bodde tillsammans med vovve i den raraste lilla lägenhet i Uppsala. Och trots att det är några år emellan oss i ålder så har vi alltid trivts bra tillsammans och träffats och pratat skavsår i varandras öron om våra drömmar, inredning, trädgård och hästar.

 

Kerstin började så småning om göra jobb som stylist. Hon pysslade och fixade, hälsade på i de mest fantastiska hem, lagade mat och bakade. Det lät som en dröm i mina öron! När hon dessutom hittade prinsen och flyttade till ett litet torp på landet som hon inredde så omsorgsfullt så kunde jag inte låta bli att drömma lite om hur det skulle vara att ha ett fritt, kreativt jobb… Jag fick vara med som assistent vid några tillfällen och var än mer bedårad. Jag startade t om egen firma med inrikting mot foto flera år innan jag utbildade mig. Bara så där utifall någon skulle vilja köpa de små jobb jag pysslade ihop och fotade på fritiden.

 

Det är faktiskt så att Kerstins drivkraft, energi och sköna livsstil inspirerade mig till mitt karriärbyte från lärare till fotograf! Jag är så glad att jag fick chansen att skapa mig en mer kreativ vardag. Ett arbetsliv som varierar från vecka till vecka och pushar mig att utvecklas och lära mig mer.

 

Förra året bestämde Kerstin och jag oss äntligen för att jobba tillsammans. På spekulation gjorde vi två julartiklar, och den första hittar ni i Hembakat. Vi har skapat recept på härliga godsaker som dessutom blir perfekta gå bort-presenter i advent!

 

8. Kardemummakola

 

1. Saffran och peppar

 

kakor

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *