Personligt

Grönt i fönstren

 

När dagarna blir längre och ljuset återvänder får jag sådana vårkänslor! Jag vet inte hur många säsonger jag kastat mig över fröpåsarna och sått – alldeles för mycket och alldeles för tidigt… Rangliga klena plantor brukar det bli, som snabbt blir ikappväxta av de frön jag sår direkt på friland. I år ska jag ha lite mer is i magen, vänta lite med fröna och kanske t o m köpa mig lite extra ljus för att plantorna inte ska behöva sträcka så vansinnigt på sig.

 

 

Men man kan ju inte vänta med att få leva ut lite vårkänslor! Jag tog en sväng till vår närmsta trädgårdshandel och fick med mig både Doktor Westerlund och timjan hem. Jag älskar det här gröna så här års. Det känns så uppmuntrande när det utomhus skiftar i vitt och brunt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *