Fotografering, gravid

Gravidfotografering

Även om vi har gjort det sedan tidernas begynnelse, så fascineras jag ändå av den fantastiska kombinationen av biologi och magi som tillkomsten av ett barn innebär. Under en kort period bärs barnet under hjärtat och sällan är väl kvinnokroppen så vacker som just då! Om du funderar på att föreviga ditt välsignade tillstånd, så läs vidare så berättar jag lite om hur jag jobbar.

L_MG_8740

När du bestämt dig för att jag är fotografen för dig så hör du av dig till mig. Vi bokar ett  datum och ett porträttpaket utifrån dina önskemål. Du bestämmer var fotograferingen ska äga rum, vi kan välja en vacker plats utomhus, fotografera i min hemmastudio i Katrineholm, eller hemma hos dig.

Du bestämmer även vilka som ska vara med under fotograferingen. Kanske ska det bara vara bilder på dig och bulan, eller så får den blivande fadern vara med, syskon, blivande morföräldrar, husdjur, du bestämmer:-) Förmodligen har du lite idéer om vilken typ av bilder du vill ha, Jag är mån om att ge dig det du vill ha, och är öppen för alla idéer. Samla gärna lite inspirationsbilder som fångar poser eller stämningar som du är ute efter så skapar vi våra egna varianter utifrån dina önskemål.

En tid efter din fotografering så skickar jag dig en länk till ett webgalleri. Där visar jag upp de bästa bilderna från fotograferingen, och du kan i lugn och ro välja ut de bilder du vill ha. Läs gärna mer om mina porträttpaket under fliken ”fotografering”

En bula blir ju förr eller senare en bebis, och jag hoppas då få fortsätta att föreviga din skatt. Du får 25% rabatt på din nyföddfotografering efter att du har gjort din gravidfotografering hos mig. Denna rabatt på 25% gäller oavsett hur många fotograferingar du vill göra fram till dess att barnet fyller ett år.

Gravidfotografering

För dig som redan fått ditt barn gäller liknande villkor. Första fotograferingen till ordinarie pris, och 25% rabatt på övriga fotograferingar fram till dess barnet fyller ett år.

 

Kontakta mig om du har några frågor!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *