Fotografering, barn och familj

Ett alldeles särskilt förtroende

Det är ett alldeles särskilt förtroende att få fota ett pars alldeles nya lilla bebis! Lilla Cleo hälsade på mig en dag med sin mamma, har ni sett så mycket ljuvligt hår!

 

55.Cleo

 

Det är en alldeles speciell stämning över dagar då jag fotar nyfödda. Jag ser till att alla mina filtar, sjalar och små hårband och plagg är rena och fina. Jag fixar kaffe, frukt och kex och ställer fram så att mina gäster ska känna sig väl omhändertagna. Så värmer jag upp min studio, ordentligt! Det blir lite svettigt under dagen, men det är det värt då bebisarna kan sova gott utan kläder, och händer och fötter får fin färg.

 

03.Cleo

 

Jag lyssnar noga på vad föräldrarna önskar när det kommer till färger och stil. När det kom till Cleo var önskemålet neutralt, grått och vitt. Jag plockade med ett litet hårband för att mjuka upp intrycket något, men såg till att fota både med och utan då Cleos mamma egentligen hade tänkt sig fotograferingen utan.

 

41.Cleo

 

Sedan brukar vi ha hur trevligt som helst, bubblar om barn, hem och i det här fallet: trädgård. Det är så fint att få en glimt in i olika familjers liv. Nyföddagar är verkligen alldeles speciella dagar på årets pärlhalsband!

 

57.Cleo

 

Golfintresserade pappan skulle uppvaktas, så naturligtvis satte vi ihop en golfinspirerad bild:-)

 

46.Cleo

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *