Fotografering, gravid

En ovanligt bra dag

Vissa dagar är något alldeles extra, och det här var en sådan! Började dagen med att fota Greta, som snart ska bli storasyster, och hennes mamma Emma med världens finaste mage. En hel hög bilder blev det, så jag har precis börjat urvalet. Sedan fick jag oväntat besök, så mysigt! En vän jag inte träffat sedan i höstas som kom förbi för att dottern skulle få lämna av kalasinbjudningar till våra tjejer – gissa om de blev glada!

Sedan fick Anna Söderberg, Karolina Svensk och jag goda nyheter, vårt senaste samarbete köptes av ett av våra favoritmagasin! Berättar naturligtvis mer om det när det börjar närma sig publicering! Så nu blir det ett glas vin med mannen och sedan tar vi semester med barnen. En vecka i Sälen blir det, får väl se om jag kan hålla mig från att redigera lite gravidbilder under den veckan:-)

gravidfotografering

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *