Studio och fotoprodukter

Att ha en hemmastudio

Att bo och arbeta i samma hus är för det mesta fantastiskt! Vi har ett hus, som är alldeles för stort för våra egentliga behov (lyxproblem;-) vilket gjorde att det blev självklart att avsätta en del av huset till min arbetsplats.

De bästa bitarna med att arbeta hemifrån är att vi i vårt hus och i vår trädgård och närmaste omgivningar har fantastiska platser för fotografering. Som extra bonus har jag kunnat inreda ett av rummen till studio. Jag älskar min lilla studio! Där är oftast bra ljus, det är högt i tak och det finns utrymme att förvara rekvisita synligt, så att både jag och ni kan inspireras till vad vi vill ha med på era bilder. Studion är inte så stor kanske, men jag använder den främst till barnfotograferingar, och då är den alldeles utmärkt!

Välkommen-in

 

Ett annat plus med att arbeta hemifrån är att jag under egna projekt, planerings- och redigeringsdagar helt ogenerat kan tassa runt i raggsockorna och dricka stora koppar latte vid datorn. Avslappnat men effektivt!

Sittplats

 

Men det är klart, allt är inte positivt med att bo och arbeta i samma hus… Och då tänker jag kanske främst på disken och tvätthögarna som kallar… Men jag är strikt, inga hushållssysslor när jag jobbar!

Ett annat minus med att bo och arbeta i samma hus är när det är dags för renovering, som nu. Idag är ett helt gäng duktiga hantverkare här. Det bankar och låter, och en hög lister har fått mellanlanda i hallen. Dessutom vill jag gärna finnas till hands, så att kontakter, väggar och allt annat man kan tänka sig, hamnar just där jag vill ha dem. Det är lite rörigt här just nu alltså.

Titt in i arbetsrummet

 

Arbetsrum mot förråd

 

Det kommer att bli bra. Ett familjebadrum med liten avgränsad tvättstuga, ett sovrum till mig och mannen samt det jag längtat mest efter under det här året jag arbetat som fotograf här i Katrineholm: ett arbetsrum! Ett rum anpassat efter de behov jag har vid redigering och pappersarbete. Dessutom blir det ett rejält angränsade förråd till rekvisita, packmaterial, skrivare och allt annat jox jag behöver, men inte vill titta på.

Så, just nu är det lite rörigt här hemma, men ni är varmt välkomna till min studio ändå! Då er fotografering här kan bli lite stökigare än vad jag skulle önska, så erbjuder jag just nu en ”buller&stök-rabatt” på 25% av priset på mina porträttpaket. Denna rabatt gäller fotografering i studion, vardagar fram t o m 19e februari 2016. Rabatten gäller ej utomhusfotograferingar eller eventuell merbeställning eller fotoprodukter.

 

Standard_fotobox_3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *